Prvi javni izlazak

Tijesna haljina jedva joj obuzdala čari kojima je osvojila srce slavnog dečka, a on se od nje ne odvaja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jason Derulo i Jena Frumes snimljeni su u prvom noćnom izlasku u Los Angelesu i tako konačno potvrdili šuškanja o ljubavnoj vezi.

Šuškanja o novoj ljubavi između 30-godišnjeg pjevača Jason Derula i 26-godišnje influencerice Jene Frumes krenula su nakon što su se oboje pohvalili na društvenim mrežama kako zajedno provode vrijeme u karanteni zbog koronavirusa, a sada su to i potvrdili prvim zajedničkim pojavljivanjem u javnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Plavo joj super stoji Za atraktivnu djevojku slavnog pjevača ljeto je kasnije završilo, u mini bikiniju pokazala savršene trbušnjake

Par se zajedno otputio u noćni izlazak u klubove Los Angelesa koji su ponovno otvorili svoja vrata, a za tu se priliku nisu propustili urediti. Pritom je Jena svojim izdanjem definitivno zasjenila Jasona, u ultrakratkoj haljini koja je jedva obuzdala njezine bujne grudi te svima pokazala čari kojima je uspjela osvojiti svog novog dragog.

Par se bio zajedno izolirao u njegovom luksuznom domu u Los Angelesu dok je trajala pandemija koronavirusa, no natpise o vezi nisu javno komentirali ali su na društvenim mrežama objavili zajedničke snimke i pokazali kako zajedno vježbaju i dobro se provode.

"Jason i Jena nisu bili dugo u vezi prije nego je počela izolacija, ali odlučili su se na sljedeći ozbiljan korak i nisu požalili. Oboje su živahnog duha i spontani, pa se stvarno dobro slažu. Jason se neko vrijeme nije želio ni za koga vezati, posebno dok je na svjetskoj turneji. Ali ovo mu se činilo ispravnim i svjestan je onoga što se događa", izjavio je njima blizak izvor za The Sun.

Posljednja Jasonova veza za koju njegovi obožavatelji znaju je ona s manekenkom i modelom za donje rublje Daphne Joy iz 2016. godine, a prije toga je tri godine izlazio s pjevačicom Jordin Sparks s kojom je prekinuo 2014. godine.

Jena, koja se može pohvaliti brojkom od 3,8 milijuna pratitelja na profilu na Instagramu, prije Jasona je ljubila nogometaša Manchester Uniteda Jesseja Lingarda s kojim je prekinula u ožujku 2018. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene