Gdje je nestao?

Nasmijavao nas je kao George Constanza, a danas u 62. godini otkriva zašto su ga žene napadale na ulici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jason Alexander otkrio je nepoznate detalje sa snimanja legendarnog filma "Zgodna žena".

Karijeru američkog glumca Jasona Alexandera obilježila je uloga Georgea Costanze u kultnoj humorističnoj seriji "Seinfeld". No nikako ne smijemo zaboraviti ni onu u jednom od najromantičnijih filmova svih vremena "Zgodna žena", u kojem je glumio s Julijom Roberts i Richardom Gereom.

Danas 61-godišnji Jason u filmu je glumio ulogu odvjetnika Philipa Stuckeyja, zahvaljujući kojoj je postao omražen u očima brojnih žena, koje mu se nisu ustručavale reći što misle o postupcima njegova lika.

"U svijetu sam postao poznat kao se*onja koji je pokušao napastovati Juliju Roberts, pa su me žene mrzile zbog toga. Hodao bih ulicom, a žene su mi dobacivale ružne komentare. Puno sam puta dobivao i udarce, jedna je pljunula na mene. Bila je to teška godina", prisjetio je Jason u jednom od nedavnih intervjua.

Okrio je i kako on zapravo nije bio prvi izbor redatelja Garryja Marshalla za tu ulogu jer je filmaš smatrao da je prenizak i ima previše bebasto lice za tu ulogu.

"Bila je to jedinstvena situacija jer kada sam dobio ulogu, potpuno sam shvatio da me redatelj nije želio. Bio sam na audiciji i bio je drag prema meni. Zapravo mi je otvoreno rekao da sam premlad, imam preblago lice i da sam premalen. Bilo je drugih ljudi koje je pokušavao angažirati i ne znam zašto se s njima nije uspio dogovoriti. Ja sam dobio ulogu jer se nisu mogli dogovoriti s glumcem kojeg su željeli i zato su bili očajni.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene