Nevjerojatno!

"Pljunuta" je Marilyn Monroe, a kupila je i vilu legendarne glumice gdje je otkrila njezine brojne tajne

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanka Jasmine Chiswell s 22 se godine preselila u Los Angeles, a radi sve kako bi se što više poistovjetila s Marilyn Monroe. Čak i njezin dečko nalikuje Joeu DiMaggiju.

Djevojka Jasmine Chiswell živi u vili koja je pripadala legendarnoj Marilyn Monroe, a društvene mreže je brzo osvojila nakon što je na društvenim mrežama počela objavljivati detalje koje je otkrila o slavnoj glumici.

Pogledaj i ovo Marilyn Monroe (Foto: Instagram) tužna ljubavna priča Njihov brak je potrajao samo devet mjeseci, a ono što je on radio čak 20 godina nakon njezine smrti još i danas fascinira

25-godišnjakinja oblači se i šminka baš poput Marilyn te obožavateljima gotovo svakodnevno javlja što je sve otkrila u kući glumice na Hollywood Hillsu. Pokazala je interijer čitave kuće koju je Marilyn dijelila s Joeom DiMaggiom 50-ih godina prošloga stoljeća te čak i "ukletu" sobu glumice.

Među brojnim detaljima koje je otkrila je i potpis glumice koji se nalazi na stropu kuće. Ispod tepiha je pronašla nekoliko zvijezda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A secret beauty tip from Marilyn Monroe 🥰❤️❤️

A post shared by JASMINE CHISWELL | 50s VINTAGE (@jasminechiswell) on

Prema podacima agencija za nekretnine, kuća je došla na tržište u prosincu 2018. godine te je prodana za 2,7 milijuna dolara. Kupci su bili mladi par, a kuća im je prodana jer djevojka sliči na Marilyn, a njezin dečko nalikuje Joeu.

Jasmine je inače televizijska ličnost iz Škotske, a još u ranoj mladosti počela se zanimati za televiziju. Sa 22 godine preselila se u Los Angeles gdje je ostvarila karijeru, a svima je poručila da nikada ne odustanu od svojih snova jer će se oni sigurno ostvariti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) +0 Rupert Grint (Foto: Profimedia) Celebrity Do posljednjeg trenutka skrivao je da mu je djevojka trudna: Ron iz ''Harryja Pottera'' postao je otac!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene