Tužna vijest

Mladi pjevač izgubio tešku borbu s bolešću, njegovi kolege su neutješni: "Nema stvari da olakša bol i tugu, razočaranje"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jasmin Hasić preminuo je od posljedica tumora na bubrezima koji mu je nedavno dijagnosticiran i zbog kojeg je završio na operaciji u Turskoj.

Mladi bosanskohercegovački pjevač Jasmin Hasić preminuo je u 36. godini nakon što je izgubio bitku s teškom bolešću, prenose tamošnji mediji.

Jasmin, koji se proslavio sudjelovanjem u showu "Zvezde Granda", preminuo je od posljedica tumora na bubrezima samo nekoliko dana nakon što je pokrenuta akcija prikupljanja krvi. Pjevaču je naglo pozlilo, no liječnici ga, nažalost, nisu uspjeli spasiti.

Jasmin je u popularnom showu došao do finala, a vijest o njegovoj smrti rastužila je i potresla njegove kolege i sugrađane, koji se od njega opraštaju putem društvenih mreža, prenosi Nova.rs

"Ode mlad momak i kolega, neka Bog da snage njegovoj porodici, a njemu rajski mir“, napisao je pjevač Hako Šljivar

Njegova kolegica Lejla Zahirović posvetila mu je poruku koja je mnogima natjerala suze na oči: "Dragi Jasko, ostala sam bez riječi, nema stvari da olakša bol i tugu, razočarenje! Ovo je ogroman gubitak, veliki čovjek, pjevačina, divan suprug, divan otac. Voljet ću te brate moj zauvijek. Nikada nećeš biti zaboravljen". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEJLA ZAHIROVIĆ OFFICIAL® (@lejlazahiroviic)

Iza Jasmina je ostala supruga Jasmina Slanjankić Hasić, s kojom je dobio dvoje djece. 

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden +0 Neda Ukraden Celebrity Neda Ukraden u uskoj haljini s prorezima pokazala zašto je zovu najseksi bakom Balkana: ''Primjer ženama na estradi!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene