SEKS FANTAZIJA

ZAVRTJET ĆE VAM SE U GLAVI Evo o čemu mašta zgodna glumica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američka glumica January Jones otkrila s kime bi to najradije podijelila postelju.

Gostujući u showu Jamesa Cordena glumica January Jones, koja se proslavila ulogom u serijalu ''Momci s Madisona'',odgovarala je na niz škakljivih pitanja. Jedno od 'vrućih' pitanja bilo je i ono s kojim poznatim parom bi January htjela u seks utroje. Glumica je zastala na trenutak, razmislila i odgovorila. '' Kad bi se upuštala u takvo nešto mogla bih se zamisliti s Ryanom Goslingom i Evom Mendes u krevetu'', otkrila je Jones.

Pogledaj i ovo PR Hannes Þór Halldórsson Dvostruki život islandskog redatelja: Prije četiri godine branio je protiv Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, a danas ima hit europsku komediju

Osim seksualne fantazije glumica je otkrila kako hoda u snu i ima čudna iskustva s duhovima. '' Hodam u snu i živim u ukletim kućama. U jednoj kući mi se događalo da bi ujutro pronalazila šalicu čaja u kuhinji i to čaja koji ublažava menstrualnu bol. Znači, možemo reći da je moj duh imao takvih problema'', našalila se glumica koju pamtimo po ulozi u genijalnoj seriji "Momci s Madisona" .

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene