Ovo je opako!

Janko Popović Volarić iskreno o situaciji u kojoj je pokazao više nego što je želio, a dogodila mu se baš pred djevojkom koja mu se sviđala!

Janko Popović Volarić novi je gost zabavnog serijala "Fakap" s Mijom Kovačić i Idom Prester, koji možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Janko Popović Volarić jedan je od najuspješnijih i najpopularnijih domaćih glumaca, a sada ga imamo priliku gledati i u najnovijoj epizodi zabavnog serijala "Fakap", u kojem su ga ugostile Mia Kovačić i Ida Prester.

Pogledaj i ovo In Magazin: Janko Popović Volarić ''ne mogu vam to ni pričati'' Janko Popović Volarić o obožavateljicama koje su ga godinama častile brojnim doživljajima: ''Te užase koje sam ja vidio, svašta sam doživio...''

Trojac se dobro zabavio i nasmijao, a kako i ne bi kada je Janko ispričao zgodu kada se našao ispred neke polugole djevojke i shvatio da se nalazi na potpuno pogrešnom mjestu, otkrio je i što mu se dogodilo ispred jedne osobe koja mu se jako sviđala, a on i Mia prisjetili su se i vremena kada su zajedno plovili voditeljskim vodama, a na kraju su zaključili da je on zapravo fakapirao po cijelom svijetu.

Sve to i više pogledajte i zabavite se u najnovijoj epizodi "Fakapa" već ovog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene