Nitko mu ne vjeruje, ali...

Janko Popović Volarić: ''Kad se pojavila polugola djevojka, shvatio sam da sam na potpuno pogrešnom mjestu''

U novoj epzodi serijala Fakap svoje najsramotnije životne tenutke s Idom Prester i Mijom Kovačić podijelio je jedan od omiljenih domaćih glumaca Janko Popović Volarić.

Poslije brojnih domaćih zvijezda došao je red i na Janka Popovića Volarića da s Idom Prester i Mijom Kovačić u serijalu ''Fakap'' podijeli svoje najsramotnije životne trenutke.

Pogledaj i ovo Dalibor Matanić "ovo je teška situacija" Ida Prester objavila naslovnicu s Matanićem kojom su se zalagali za borbu protiv nasilja nad ženama: "Uvijek je najglasnije osuđivao seksualne predatore..."

Jedan od najomiljenijih domaćih glumaca tako se raspričao o jednom fakapu za koji mu, kako je rekao, nitko ne vjeruje, a njemu se dogodio.

''Kad se pojavila polugola djevojka, shvatio sam da sam na potpuno pogrešnom mjestu'', samo je dio priče koju svakako morate pogledati u videu jer spominje se tu račun od 1350 eura, dok je Janko imao samo 50 u džepu, a bojao se i da će dobiti batina.

Slijedi tu i nevjerojatna priča o trenutku kad je Janko sjeo na puža pa je tako morao hodati kroz centar Zagreba.

''Možete misliti kako je to izgledalo, ko da sam se malo us*o'', priznao je.

Podijelio je Janko i svoj fakap sa snimanja ''Plesa sa zvijezdama'', ispričao kako se našao u situaciji da je djevojci koja mu se sviđala pokazao golu stražnjicu, a prisjetio se i kako je izgledao njegov prvi poljubac.

Sve to i još više pogledajte u našem videu!

Vjerujte nam, dobro ćete se zabaviti i nasmijati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene