Uhvaćena na špici

Novi dečko? Janica u zagrljaju tajanstvenog Zvonimira

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Janica Kostelić Badnjak je provela u Zagrebu u društvu prijatelja i kumova te misterioznog muškarca, koji ju je u jednom trenutku nježno zagrlio.

Janica Kostelić Badnjak je provela u Zagrebu u društvu prijatelja i kumova te misterioznog muškarca. Radi se o, čini se, Zvonimiru Barišiću, s kojim je Janica bila prilično bliska na zagrebačkoj špici, piše Story.

Pogledaj i ovo Janica Kostelić - 1 objavila poznata hrvatica Janica Kostelić na proslavi rođendana pozirala je pored djeteta koje je rodila prošle godine: "Kakav prekrasan dan..."

Zvonimir je Janicu nježno grlio tijekom druženja s prijateljima, a ona nije skrivala osmijeh! Dobro raspoložen bio je i Zvonimir. Ipak, kakav ih odnos veže, Barišić nije htio komentirati.

Dosad su, inače, poznate dvije veze uspješne sportašice. Ona s Borisom Ivančićem, koja je potrajala četiri godine, te veza s Danielom Haimerlom, s kojim je Janica provela godinu dana. Nakon toga se o njezinim ljubavnim vezama više ne piše. Zanimljivi su dani pred Kostelić jer danas počinje i Snježna kraljica, koju će sigurno pratiti s interesom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene