Drama

ECCLESTONEOV ZET POD ISTRAGOM Teške optužbe na račun Petrinog supruga!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovih dana Jamesov brat pronađen je mrtav. Sumnja se na samoubojstvo. Obitelj se suočava s jako teškim periodom.

Bernie Ecclestone nema sreće sa zetovima. Prvo je Tamarin Jay Rutland optužen da je pomagao dileru u bijegu, a sada je suprug mlađe Petre pod optužbama da je prao novac. James Stunt već je nekoliko dana pod istragom zbog pronevjere, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz na račun izgleda LUKSUZAN ŽIVOT BOGATAŠA Ismijala slavnu sestru

On to negira, tvrdeći da se našlo nekoliko lopova i prevaranata koji su bili zaposleni u njegovoj firmi. Iako posljednjih godina Petra i on žive s obitelji u Los Angelesu, James ovih dana dolazi u London kako bi riješio krizu u tvrtki. Iako su se mnogi čudili iznimno luksuznom životu mladog Jamesa i njegove obitelji, dosad se nije postavilo pitanje otkud novac dolazi.

Čak ni Bernie, navodno, nije znao podrijetlo Stuntovog novca. Zasad je uhićeno 12 ljudi, a James tvrdi da je nevin i šokiran. Da stvar bude gora, britanski mediji pišu kako je Jamesov brat Lee prije nekoliko dana pronađen mrtav u svom domu. Sumnja se da je izvršio samoubojstvo. S Petrom, mlađom sestrom slavnije Tamare Ecclestone, James je u braku pet godina te imaju troje djece.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene