Skroz drugi čovjek

Milijardera je prekid s glazbenom divom toliko slomio da više ne nalikuje na sebe, kilogrami su se samo nakupili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

James Packer u društvu prijatelja snimljen je na svojoj luksuznoj jahti, nakon što se oporavio od sloma kojeg je doživio nakon veze s Mariah Carey.

Australski milijarder James Packer izašao je iz karantene i snimljen je na svojoj luksuznoj jahti u Meksiku, gdje mu je društvo pravilo nekoliko prijatelja i to je njegovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon dužeg vremena.

Pogledaj i ovo Mariah Carey - 2 top ili flop! Što to Mariah ima na sebi? Pogledajte haljinu koja je gotovo otkrila i njezine najintimnije dijelove tijela!

Fotografije s jahte pogledajte ovdje.

Danas 51-godišnji James nikada nije bio veliki obožavatelj publiciteta i toga da se nalazi u središtu medijske pozornosti, pa je zapravo njegova veza s pjevačkom divom Mariah Carey sve poprilično iznenadila. Veza je rezultirala čak i zarukama koje međutim nisu potrajale i raskinuli su ih 2016. godine.

O njihovom odnosu milijarder je iskreno progovorio u biografiji "The Price Of Fortune: The Untold Story Of Being James Packer". U knjizi tako tvrdi da je u razdoblju njihova prekida postao toksičan, a negirao je i da su nakon raskida zaruka postigli dogovor o novčanoj naknadi koju joj je isplatio. Objavio je i da je pjevačica na početku bila zabavna ali da se mentalno nalazi na jako mračnom mjestu.

Opisao ju je bio kao ludu, međutim kasnije je i sam primljen u rehabilitacijski centar u ožujku 2018. godine zbog problema s mentalnim zdravljem s kojima se borio odkada su bili zajedno.

James je bio zaprosio Mariah s 35-karatnim dijamantnim prstenom, vrijednim 13,2 milijuna dolara, kojeg je diva navodno prodala nakon što su prekinuli. Točnije, prema pisanju New York Posta, njoj blizak izvor je potvrdio da je prsten prodao jedan od njezinih menadžera i to draguljaru iz Los Angelesa za 2,78 milijuna dolara.

"Mariah je u posljednje vrijeme bila vrlo jasna i glasna o svojoj odluci da nastavi dalje sa životom, okružena pozitivnošću. Zato je morala ostaviti svu emocionalnu i materijalnu prtljagu iza sebe, uključujući i stari zaručnički prsten koji je dobila od bivšeg", izjavio je njezin glasnogovornik za Page Six.

O spornoj prodaji navodno je potpisan i ugovor o povjerljivosti što znači da svi detalje nikada neće biti poznati i potvrđeni.

Nakon raskida s Jamesom, Mariah se počela zbližavati sa svojim 35-godišnjim plesačem Bryanom Tanakom s kojim je uskoro započele i vezu.

James se pak borio s anksioznošći i depresijom, ali u javnosti se o tome nije puno pričalo ni pisalo.

"Sretan sam što sada živim mirnim životom", izjavio je nedavno za Daily Mail Australia.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene