video koji morate pogledati!

Jadranka Kosor progovorila o neugodnjaku s američkim predsjednikom i svojoj čuvenoj izjavi na engleskom

Jadranka Kosor nova je gošća zabavnog serijala "Fakap" s Idom Prester i Mijom Kovačić, koji možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Od neugodnih situacija u životu nije uspjela pobjeći ni Jadranka Kosor, nova gošća serijala "Fakap" koji vode Ida Prester i Mia Kovačić.

Pogledaj i ovo Ivan Dečak - 2 Neumorna je! Maja Šuput okitila se još jednom titulom među brojnim poznatim kolegama i to sve zbog nezgodne životne priče!

Naša bivša premijerka s voditeljicama je podijelila svoje najveće fakape, od kojih je nekima svjedočila cijela hrvatska javnost.

Jadranka se tako prisjetila svoje nezaboravne izjave na engleskom jeziku "the day after yesterday", kako je kasnije nazvala i jednu od svojih knjiga, a podijelila je i jednu neugodnost s američkim predsjednikom.

"Budući da me predsjednik SAD-a zagrlio i krenuo na svoju poziciju, ja sam naravno krenula s njim", kazala je Kosor kroz smijeh, a videonajava otkriva i da se dotakla teme svojeg ljubavnog života.

"Priča o našoj romansi je izmišljena medijska priča", kaže Jadranka u kratkom klipu, a o kome se točno radi, doznajte u novoj epizodi "Fakapa" u četvrtak 22. ožujka u 18 sati na showbuzz.hr-u. 

Smijeh je i ovoga puta zagarantiran!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene