nije mu izazov

Houdek kritizirao Porin pa objasnio da je profesionalac: "Bavim se pjevanjem 20 godina"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Porin mi već duže kao izvođaču ne predstavlja izazov", napisao je Jacques Houdek na svom Facebooku, gdje je objasnio što po njemu ne valja.

Pjevač Jacques Houdek pratio je dodjelu glazbene nagrade Porin, a na Facebooku je objasnio sve što o tome misli.

Pogledaj i ovo Natali Dizdar - 1 zanosna pjevačica Ponosna Natali Dizdar kući je otišla s nagradom, ali svi pričaju o haljini u kojoj se pojavila na dodjeli Porina

"Gledam Porin i slušam sjajnu Vannu koja već 30 godina “razbija” vokalno. I tehnički i emotivno. Doista je fenomenalna pjevačica čiji glas još uvijek zvoni, ima raspon, modulativan je i pun, svjež, LIJEP! Žena pjeva nevjerojatno, to je činjenica, neovisno o ukusima. Rasprave nema. No, ipak, Vanna NIJE nominirana za taj svoj famozni glas. Osobno, kao profesionalac koji se GLASOM i pjevanjem bavi 20 godina, smatram da je ona daleko bolji vokal od svih pjevačica koje JESU nominirane za najbolju žensku vokalnu izvedbu. Ovdje ću izuzeti samo divu Gabi Novak koja je izvan ove i svake kategorije i kvaliteta je za sebe. Nek’ se naljute ostale pjevačice koliko hoće, no VOKALNO, po svim mogućim parametrima, koji se vrednuju u pjevanju, Vanna im je nedostižna klasa. A sad vi meni recite, zašto onda Vanne nema u nominaciji u kojoj tako očito, jasno i premoćno dominira?", napisao je Jacques te nastavio.

"Ovo je samo jedan mali primjer, a mogao bih navesti milijun i jedan. No, nema potrebe. Porin mi već duže kao izvođaču ne predstavlja izazov. Odavno je i nepovratno izgubio na onoj snazi koju je imao kao diskografska nagrada, otišao u nekakvom kvazielitističkom smjeru u kojem se, kao neka velika umjetnička ostvarenja, vrednuju uglavnom intimistički, fantomski projekti za koje realno nikad nismo ni čuli. I ne, nisu uvijek ni kvalitetni, niti su uvijek “na razini”. Opet, ponavljam, čast onim rijetkim iznimkama. No, neće se, nažalost, ni te rijetke iznimke dugo zadržati u milosti Porinovih glasača, jer, naime, poznato je da oni ne glasaju ZA, oni glasaju isključivo PROTIV svojih zaslužnih kolega. Kao dokaz tome, samo ću još navesti da naša legenda Tereza Kesovija, pjevačica stoljeća - NEMA Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu. Toliko o Porinu. Čestitke svim dobitnicima", zaključio je domaći pjevač.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tyra Banks (Foto: AFP) Tyra Banks (Foto: Justin Dingwall) Tyra Banks (Foto: Getty Images) +0 Tyra Banks (Foto: Getty Images) Celebrity Žarila je i palila modnom scenom, ali vremena titule najseksepilnijeg top-modela danas su iza nje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene