Glumac olakšao dušu

Više ne želi šutjeti: ''Spavao sam s prostitutkama, skrivao novac od žene i prevario ju s bivšom misicom''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Memoari glumca Jackieja Chana bit će prepuni sočnih detalja.

Slavni glumac priznao je da je bio "pravi kreten" u privatnom životu.

Pogledaj i ovo Michael Douglas, Cameron Douglas (Foto: Profimedia) Bio na rubu Sin legendarnog glumca sablaznio detaljima o raskalašenom životu svog oca: ''Umalo sam umro''

Radi se o Jackieju Chanu, koji je nedavno javno priznao kako je loše tretirao žene u prošlosti, da se prema njima ponašao kao "pravi kreten" te da je često koristio usluge prostitutki.

No ni to nije sve. Priznao je i da je često bio pijan te tako bez problema sjedao za volane svojih skupocjenih automobila. Posebno je loše prošla njegova prva djevojka s kojom je rijetko provodio vrijeme, a više je pio i kockao s društvom i drugim ženama.

Kada je upoznao sadašnju suprugu Joan Lin, s kojom je u braku od 1982. godine, mislio je kako je sponzoruša, pa je sakrivao novac od nje, a zatim ju je i prevario s glumicom i bivšom Miss Azije Elaine Ng.

Njegova opsjednutost karijerom tada je bila na vrhuncu, a u memoarima pod nazivom "Never Grow Up", koji će svjetlo dana ugledati 4. prosinca, glumac je priznao i kako je imao problema s bijesom pa je tijekom jedne svađe sa suprugom svoga sina bacio preko sobe na kauč. Često je tako znao stajati pred ogledalom i misliti da je gad te si ponavaljati da se mora promijeniti.

64-godišnji glumac tvrdi da su krivci za takvo ponašanje bili njegova nesigurnost i nezrelost, no tvrdi da ih se s vremenom riješio. Ipak, njegova 19-godišnja kći Etta, koju je dobio tijekom avanture s Elaine, tvrdi da je postala beskućnica kada je roditeljima priznala da je lezbijka. To je otkrila prije nekoliko dana, kada se vjenčala sa svojom dugogodišnjom djevojkom.

"Ostale smo bez doma zbog svojih homofobnih roditelja. Spavamo na ulici, ispod mostova i tako", kratko je komentirala, no glumac se nije oglasio u vezi s takvim optužbama jer sa kćeri nema nikakav odnos.

Jackie je svojedobno javno priznao aferu s njezinom majkom riječima: "Napravio sam pogrešku koju rade mnogi muškarci na svijetu." Danas je jedan od pet najplaćenijih glumaca na svijetu, a vjerujemo da će mu memoari donijeti još koji milijun na bankovnom računu. Pogotovo kad sadrže ovako sočne ispovijesti... 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) +1 Sam Asghari (Foto: Instagram) Celebrity Posrnula pjevačica hvali se 13 godina mlađim ljepotanom, Apolonom od kojeg se ne odvaja

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) +1 Bella Thorne (Foto: Instagram) Celebrity Nekad slatkica postala je okorjela partijanerica kojoj je golotinja svakodnevna pojava

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene