uhvaćeni u šetnji

Engleska nogometna zvijezda nakon poraza u finalu Eura odmara se na našoj obali s atraktivnom plavušom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nogometaš Jack Grealish snimljen je u Dubrovniku s djevojkom Sashom Attwood.

Zvijezda engleske nogometne reprezentacije 25-godišnji Jack Grealish ljetuje u Hrvatskoj sa svojom djevojkom Sashom Attwood.

Nakon poraza u finalu Europskog nogometnog prvenstva od Italije Grealish se s Attwood prvo odmarao na grčkom Mykonosu, odakle su stigli u Dubrovnik.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jack Grealish (@jackgrealish)

Tamo su ih fotografi snimili tijekom večernje šetnje gradom. Nogometaš je za tu prigodu odjenuo običnu bijelu majicu, crne hlače i tenisice, dok je atraktivna plavuša plijenila poglede u uskoj haljini životinjskog uzorka.

Inače, Sasha je također dobro poznata u rodnoj Britaniji gdje je sudjelovala u popularnom reality showu "Love Island", a Grealisha poznaje još iz tinejdžerskih dana jer su zajedno išli u srednju školu, no oboje detalje iz svojeg privatnog života vješto skrivaju od javnosti.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Enes Vejzović Enes Vejzović i Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović (PR) Enes Vejzović +2 Dubrovačke ljetne igre - 1 inMagazin Enes Vejzović otkriva razlog zašto se sa suprugom Bojanom Gregorić Vejzović i njihovo dvoje djece odlučio preseliti na novu adresu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene