kakav otac, takav sin

Glumac ga je priznao tek kad je javnost saznala za preljub, obožavatelji šokirani koliko sliče

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Joseph Baena je u odličnim odnosima s ocem Arnoldom Schwarzeneggerom i zove ga najboljim partnerom za vježbanje na svijetu.

Joseph Baena (22) krenuo je stopama svog slavnog oca Arnolda  Schwarzeneggera (72) baveći se glumom, ali i posvećujući dosta svog vremena vježbanju. 

Pogledaj i ovo Joseph Baena - 4 Nevjerojatna sličnost! Izvanbračni sin poznatog snagatora bio je njegova najveća tajna punih 14 godina, a danas ne mogu izbjeći usporedbe!

Naime, iako ne nosi očevo prezime Joseph je jako blizak s njim i ponekad i skupa treniraju. Tako ga je svojedobno nazvao najboljim partnerom za vježbanje na svijetu. 

Mladi Joseph očarava žene na svom Instagramu objavljujući golišave fotografije kao što je i njegov otac nekada mamio uzdahe na filmskim ekranima. "Savršeno vrijeme za vježbanje poziranja", napisao je uz fotografiju na kojoj je bez majice. 

Ubrzo je dobio mnoštvo pozitivnih komentara. "Odlično ti ide. Obožavam tebe i tvog oca", "Vidi se da si sve bolji po tvojim slikama", "Opa. Vidim da si dobre gene naslijedio", "Ovo je fantastično. Goriš", "Ovo je kao rekonstrukcija Terminatora", napisali su mu pratitelji.

Na žalost mnogih žena, Joseph je u sretnoj vezi i prošlog mjeseca je proslavio s djevojkom Nicky Dodaj prvu godišnjicu veze. Par se upoznao na fakultetu poslovnog menadžmenta. 

Inače, Arnold se pobrinuo da ga svijet upamti po skandalu s Josephovom majkom koja je bila dadilja njegovoj djeci. Glumčeva supruga Maria Shriver (64) nakon 25 godina braka, 2011. godine, kao i javnost, saznala je da ju je varao s Mildren Baenom i tražila razvod.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BIG happy birthday to the best training partner in the world! Love you dad 🎊🎉

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on

Zanimljivo je da se Joseph rodio u listopadu 1997. samo nekoliko dana nakon Christophera, Arnoldova najmlađeg djeteta.

“Ja sam kriv za sve. Ispričao sam se Mariji i djeci. Joseph je fantastičan i razumije situaciju. Ovo je teško za njega i moju djecu i moju obitelj. No dogodilo se i nekako mora sve funkcionirati“, rekao je Arnold. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene