atraktivna hrvatica

Izgleda bolje nego kad je bila voditeljica: Promijenila karijeru i ljubi 14 godina starijeg poduzetnika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanja Halilović ostavila se manekenstva i voditeljske karijere te je sada direktorica marketinga. Oko osam godina je u vezi s Franom Barbierijem.

Vanja Halilović (36) s godinama sve bolje izgleda, a čini se da se bivšoj voditeljici sve posložilo i na privatnom i na poslovnom planu. 

Pogledaj i ovo Vanja Halilović (Foto: Instagram) Samozatajna ljepotica Jedna od najljepših Hrvatica pohvalila se besprijekornom linijom, no tvrdi da nikad ne vježba?!

Rođena Dubrovčanka je kći poznatog košarkaškog trenera Rusmira Halilovića od kojeg su učili neki od najpoznatijih košarkaša u nekadašnjoj Jugoslaviji, a među njima su bili legendarni Dražen Petrović i Vlado Divac.

Zbog njegovog posla se obitelj često selila, a Vanja i njena sestra su kao djeca naučile nekoliko stanih jezika jer su živjele u Turskoj, na Bliskom Istoku i u Aziji. Majka joj je završila novinarstvo, no posvetila se njihovom odgoju. Vanja je s devet godina ušla u svijet mode snimavši reklame za dječju odjeću. Bavila se manekenstvom i u srednjoj školi, pa je pozirala za magazin Cosmopolitan i snimala modne editorijale diljem svijeta. 

Lijepa Dubrovčanka se ostavila mode i postala televizijska voditeljica, a ja Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu je diplomirala politologiju. Prema fotografijama snimljenim prije 15 godina vidljivo je da Vanja s godinama izgleda sve bolje. Koristi suptilniju šminku i njena figura je savršena prema fotografijama koje objavljuje na Instagramu. Ostala je vjerna plavoj kosi i ima sličnu frizuru nekadašnjoj. 

Halilović je 2008. izazvala pozornost javnosti aferom s umirovljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem koji je tada bio u braku s Tatjanom Dragović. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙💙💙 Happy B-day FB 💙💙💙

A post shared by Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic) on

Vanja se više ne bavi voditeljskim poslom već je postala direktorica marketinga u jednoj hrvatskoj firmi. Oko osam godina je u vezi poduzetnikom Franom Barbierijem (50), iako su im mnogi predviđali brzi kraj, prema fotografijama dijamantnog prstena koje je Halilović objavila 2016. par se i zaručio. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene