Najveća podrška

Ljubav iz srednje škole: Zlatko Dalić sa suprugom bodrio hrvatske tenisače u Zadru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zlatko Dalić i supruga Davorka vole se još od srednje škole.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije najsretniji je u krugu obitelji.

Pogledaj i ovo Hrvatska nogometna reprezentacija - 2 Zaigrali i nogomet! Naši nogometaši nakon posljednje pobjede posjetili su jednu od najvećih svjetskih atrakcija, zabilježene uspomene podijelili su i na društvenim mrežama!

Izbornik Zlatko Dalić postao je nacionalni heroj nakon osvojenog srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, a tada je često isticao koliko mu je važna podrška obitelji, supruge Davorke te sinova Tonija i Brune.

A kratki predah od nogometnih obaveza, Zlatko je iskoristio kako bi sa suprugom navijao za hrvatsku tenisku reprezentaciju koja je jučer igrala meč protiv američke reprezentacije u sklopu Davis Cupa u Zadru.

Meč je trajao nešto manje od 5 sati, a izbornik se našao u ulozi vatrenog navijača, zajedno s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović i skijašicom Janicom Kostelić koje su meč pratile tik do bračnog para Dalić.

Podsjetimo, par se voli još od srednjoškolskih dana, a Zlatko je u intervjuima često isticao kako bez njezine potpune posvećenosti njemu i sinovima nikada ne bi mogao ostvariti svoje nogometne snove.

 

Izbornik je iskreno pričao i o problemima koje je prebrodio sa suprugom tijekom zajedničkih godina, a često je isticao i kako su oboje krenuli od nule s jakom željom da izgrade sve zajedno. A kad nešto jako želiš, to i ostvariš!

Bračni par Dalić najbolji je dokaz za to. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene