Najveća podrška

Ljubav iz srednje škole: Zlatko Dalić sa suprugom bodrio hrvatske tenisače u Zadru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zlatko Dalić i supruga Davorka vole se još od srednje škole.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije najsretniji je u krugu obitelji.

Pogledaj i ovo In Magazin: Joško Gvardiol "i tako je sve počelo" Uoči sutrašnje utakmice ekipa IN Magazina istražila je zašto smo toliko ludi za nogometom!

Izbornik Zlatko Dalić postao je nacionalni heroj nakon osvojenog srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, a tada je često isticao koliko mu je važna podrška obitelji, supruge Davorke te sinova Tonija i Brune.

A kratki predah od nogometnih obaveza, Zlatko je iskoristio kako bi sa suprugom navijao za hrvatsku tenisku reprezentaciju koja je jučer igrala meč protiv američke reprezentacije u sklopu Davis Cupa u Zadru.

Meč je trajao nešto manje od 5 sati, a izbornik se našao u ulozi vatrenog navijača, zajedno s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović i skijašicom Janicom Kostelić koje su meč pratile tik do bračnog para Dalić.

Podsjetimo, par se voli još od srednjoškolskih dana, a Zlatko je u intervjuima često isticao kako bez njezine potpune posvećenosti njemu i sinovima nikada ne bi mogao ostvariti svoje nogometne snove.

 

Izbornik je iskreno pričao i o problemima koje je prebrodio sa suprugom tijekom zajedničkih godina, a često je isticao i kako su oboje krenuli od nule s jakom željom da izgrade sve zajedno. A kad nešto jako želiš, to i ostvariš!

Bračni par Dalić najbolji je dokaz za to. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene