nestvarno lijepa

Zgodne žene na okupu: I Izabel Kovačić mamila uzdahe na vjenčanju Mamićevih

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izabel Kovačić, supruga našeg nogometaša Matea Kovačića, blistala je na vjenčanju Marija i Tije Mamić.

Ljubav Marija i Tije Mamić sinoć je slavilo stotinjak odabranih uzvanika. Među njima su se našla i brojna poznata lica. Pažnju javnosti posebno je privukla seksi kuma Marija Mamića, a uzdahe okupljenih svojom pojavim mamila je i Izabel Kovačić.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 6 Omiljeni domaći par Evo kako su Izabel i Mateo izgledali prije 14 godina, ona je ispričala i kako su se upoznali: ''Odmah smo postali najbolji prijatelji!''

Supruga našeg nogometaša Matea Kovačića na vjenčanje je stigla u dugačkoj lepršavoj haljini cvjetnog uzorka. Otvorena leđa prekrila je laganim uvojcima u kosi koji su se sjajno uklopili u ovu kombinaciju. Odlično raspoložena Izabel pozirala je u društvu Dine Dragije, djevojke Tina Jedvaja, a sudeći prema objavama na Instagramu tijekom večeri družila se i s Višnjom Vjetrović, suprugom Marijeva kuma Marka Vjetrovića.

OVDJE pogledajte snimku kako se Zdravko razuzdao na sinovoj svadbi.

Vjenčanje je potrajalo do ranih jutarnjih sati, a slavilo se u istom hotelu u kojem su prije četiri mjeseca svadbeno slavlje pripremili Mateo i Izabel Kovačić.

 

A post shared by Izabel Kovacic (@izabelkovacic_fp) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene