nova moda?

Izabel Kovačić nasmijala neobičnim izdanjem u kojem šeta po londonskim ulicama: "Uniforma za svaki dan"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izabel Kovačić pokazala je pratiteljima na Instagramu u čemu ona voli šetati po Londonu gdje živi sa suprugom Mateom i sinom Ivanom.

Izabel Kovačić (28) često dijeli fotografije na kojima pokazuje svoje odjevne kombinacije, a njezina najnovija je nasmijala mnoge.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

"Uniforma za svaki dan", napisala je supruga Matea Kovačića (26). Na jednoj slici je pozirala u trenirci, crnoj jakni, s kapom i naočalama, a na nogama se vidjelo da nosi čarape i gumene natikače. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

Na drugoj fotografiji su samo njezina stopala i Izabelin zanimljiv odabir obuće. "Nova moda?", "Lijepa", "Vidio sam u Bosni ovakav stil, još ako su čarape vunene", "Društvo šlapa", "Volim tvoj stil", komentirali su njezini pratitelji. 

"Slavenski stil", odgovorila je Izabel na jedan komentar. Posljednju sliku na kojoj se vidi cijela na ulici lajkalo je više od 10.000 ljudi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

Inače, supruga našeg nogometaša je nedavno objavila dvije fotografije na kojima pozira u garaži u ležernom izdanju i sa sladoledom u ruci, a iako na njima nije bila dotjerana kao inače te joj je šilterica pokrivala dio lica, pohvale nisu prestale pristizati. 

Izabel se za Matea udala 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant. Supružnici su u listopadu prošle godine dobili sina kojemu su dali ime Ivan i čijim fotografijama oboje često uveseljavaju svoje pratitelje na Instagramu, iako na njima skrivaju njegovo lice.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin +0 Jelena Perčin (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Nekad i sad Jelena Perčin nije se promijenila od početaka karijere, rijetko tko bi rekao da je od svog naočitog muža starija devet godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene