Uživa sa sinčićem

Lijepa supruga našeg reprezentativca nakon poroda se oglasila motivacijskim citatima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izabel i Mateo Kovačić postali su roditelji sinčića Ivana prije nekoliko dana, a ona je sada fanove iznenadila s nekoliko objava na Instagramu.

Supruga našeg reprezentativca Matea Kovačića, lijepa Izabel, prije nešto više od tjedan dana je postala majka, a na Instagramu je sada objavila nekoliko fotografija.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 4 mali medenjak! Izabel Kovačić javila se sa skijanja, ali sin Ivan je ipak prava zvijezda ovog obiteljskog zimovanja!

"Daješ život onome čemu daješ energiju", stoji u njezinoj objavi, nakon koje se prisjetila i ljeta, za koje kaže da joj je najdraži dio godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Scrolling down my #GalaxyZflip photo memory lane and reminiscing about my favorite season. ☀️ . . . #WithGalaxy #TeamGalaxy #GalaxyZFlip @samsungwithgalaxy Sadržaj sponzorira Samsung

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

"Listam fotografije i prisjećam se svog omiljenog godišnjeg doba", napisala je Izabel uz fotografiju na kojoj sama pozira u bijeloj haljini.

Izabel je sinčića Ivana rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a proteklog je vikenda otkrila kakav su doček ona i beba imali kada su se vratili kući.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Slavni domaći par pred oltar je stao 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant. Prije toga su bili u vezi 10 godina.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Celebrity U 64. godini pozirala samo u donjem rublju, ali ovaj njezin potez ima opravdan i smislen razlog

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene