U iščekivanju

Izabel Kovačić konačno pokazala poveći trbuh, blista kao trudnica: "Tako si divna, blažena"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izabel Kovačić na Instagramu pokazala trudnički trbuh pa dobila brojne komplimente na račun ljepote.

Naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić i njegova lijepa supruga Izabel sitno broje do dolaska svoje prinove, a da buduća mama blista kao trudnica pokazala je svojim pratiteljima na Instagramu.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

"U iščekivanju", napisala je Izabel na fotografiji na kojoj pozira sjedeći na stolu, odjevena u ležernu haljinu ispod koje se vidi sada već poveći trudnički trbuh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

U posljednjih nekoliko objava na društvenim mrežama Izabel je skrivala trbuh, zato je sada novom objavom razveselila sve i dobila brojne komplimente na račun izgleda.

"Slatkice", "Predivna trudnica", "Jako sam sretna zbog tebe, vrati nam se brzo u London", "Divna si", "Lijepa naša trudnica", "Jedva čekam da vidim tvoju slatku bebu", "Wow Bella, predivna si! Biti ćeš odlična majka", "Tako divna, blažena", "Lijepa i slatka", "Ajme čestitam, sjajiš", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Izabel i Mateo bi prema pisanju časopisa Story trebali dobiti sina, no oni tu informaciju zasad nisu službeno potvdili.

Par se vjenčao 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant, a priča se da će tamo i krstiti svoje dijete.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene