Sve je raznježila

Izabel Kovačić pokazala sina Ivana, neki su zaključili da bi maleni uskoro već mogao frizeru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izabel Kovačić je na Instagramu objavila fotografiju sina Ivana, kojeg je prije nekoliko mjeseci dobila sa suprugom Mateom Kovačićem.

Nakon što je iznenadila svoje pratitelje na Instagramu i tek tri godine nakon vjenčanja s nogometašem Mateom Kovačićem promijenila prezime na društvenim mrežama, njegova supruga Izabel raznježila je sve preslatkom fotografijom sina Ivana.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Izabel je objavila Ivanovu fotografiju na kojoj spava odjeven u udobnu odjeću njezina dječjeg brenda Lunilou.

Fotografija se svidjela njezinim pratiteljima, a neki su zaključili kako je maleni već jako narastao i da će uskoro morati u prvi posjet frizeru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

"Mali Kova uskoro treba na šišanje. Kako je sladak, poludjet ću", "Srećica", "Šećerko mali", "Rastopit ću se", "Miš mali", napisali su u komentarima.

Fotografiju sina nedavno je objavio i ponosni tata Mateo, a među mnoštvom komentara našli su se i oni njegovih suigrača iz Chelseaja. Golman Kepa Arrizabalaga i vezni igrač Frello Filho Jorge Jorginho ostavili su emotikone smješkića koji se dive, a Marcos Alonso istaknuo je da Ivan ima "prave noge", sugerirajući da će jednog dana naslijediti Matea u nogometnoj karijeri.

Izabel i Mateo vjenčali su se prije tri godine u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetama, u kojoj su se još kao djeca upoznali i zaljubili kada je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. Kao kruna ljubavi na svijet im je nedavno stigao sin Ivan. Trenutačno žive u Londonu, gdje Mateo igra za nogometni klub Chelsea.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene