zna uživati!

Izabel Kovačić fotkom iz Portugala pokazala što joj je nedostajalo, neki je uspoređuju sa svjetskom pop-zvijezdom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izabel Kovačić na Instagramu je pokazala kako uživa u Portugalu, a ondje je bodrila svog supruga Matea tijekom utakmice njegova kluba Chelseaja.

Izabel Kovačić bodrila je svojeg supruga Matea s tribina u finalu Lige prvaka, a pobjedu njegova kluba Chelseaja proslavila je na svojem Instagramu. Nakon toga se javila i fotografijom iz Portugala kojom je izmamila osmijeh na lice mnogima te pokupila hrpu komplimenata.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 4 mali medenjak! Izabel Kovačić javila se sa skijanja, ali sin Ivan je ipak prava zvijezda ovog obiteljskog zimovanja!

"Nedostajalo mi je ovo", napisala je Izabel u opisu fotografije na kojoj pozira na plaži. "Prelijepa", "OK, Britney", "Prelijepo, nadam se da si uživala u Portu", "Obožavam te", "Čestitke", samo su neki od komentara koje su joj obožavatelji ostavljali u opisu fotke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

Izabel je tijekom vikenda fotkama oduševila i Engleze, koji su je hvalili u komentarima ispod fotke koju je objavila s tribina. "Predivna si kao i tvoj muž", "Hvala tebi i Mateu što dajete nadu navijačima Chelseaja", "Ti si razlog zbog kojeg sam navijao za Chelsea", "Naša amajlija za sreću", pisali su joj Englezi, a mnogi su joj ispod fotke poručili i da zahvali Mateu na njegovoj igri.

Inače, Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant. U siječnju 2020. godine dobili su sina kojemu su dali tradicionalno hrvatsko ime Ivan, a iako žive u Londonu, Izabel je rodila u Zagrebu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) +3 Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Celebrity Ima 46 godina, a plažom je prošetala u badiću koji teško da bi obukle i upola mlađe od nje, no nju nije briga što drugi misle

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene