čestitamo!

Izabel i Mateo Kovačić postali roditelji! Otkriven spol prve bebe, a već se šuška i o imenu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izabel Kovačić rodila je u ponedjeljak u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a već se šuška i o imenu koje su ona i suprug Mateo Kovačić dali sinu.

Izabel i Mateo Kovačić postali su roditelji

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Kako piše magazin Story, lijepa poduzetnica rodila je u ponedjeljak u zagrebačkoj Petrovoj bolnici u 14:30 carskim rezom sinčića. Par koji je prvo krio trudnoću posljednjih je mjeseci pokazivao uzbuđenje na društvenim mrežama i Izabel je na svakoj fotografiji blistala u blaženom stanju. 

Izvori bliski paru otkrili su za Story da su Izabel i Mateo dali sinu tradicionalno, kršćansko ime. To nije neobično jer su oboje veliki vjernici i upoznali su se upravo u crkvi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Inače, Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant. Prije toga su bili u vezi 10 godina.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene