bravo!

Izabel Kovačić predstavila hvalevrijedan projekt nje i supruga Matea: "Spremni smo za akciju!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izabel Kovačić je otkrila da su ona i muž Mateo pokrenuli zakladu pod njegovim imenom koja će pomagati djeci s poteškoćama u razvoju te domovima za starije i nemoćne osobe.

Izabel Kovačić je otkrila na svom Instagramu da su ona i muž Mateo pokrenuli Zakladu Mateo Kovačić koja će pomagati djeci s poteškoćama u razvoju te starijim i nemoćnim ljudima u domovima. 

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

"Spremni smo za akciju! Zaklada Mateo Kovačić je napokon ugledala svjetlo dana. Jako sam ponosna na cijeli naš tim koji je uspio odraditi toliko puno divnih stvari dosad. Od organiziranja nogometne lige za djecu sa poteškoćama do osnivanja habilitacijskog centra SILab i opremanja njihovog prostora", napisala je Izabel

"Toliko je puno prekrasnih projekata iza nas, a još nas toliko i očekuje u budućnosti. Pridružite nam se u ostvarivanju ciljeva. Neki od njih su: pružanje novčane pomoći domovima za djecu i domovima za starije i nemoćne osobe, pružanje financijske potpore školovanju nadarene djece učenika slabijeg imovnog stanja, sudjelovanje u financijskoj obnovi i izgradnji stambenih objekata za obitelji slabijeg imovinskog stanja i mnogi drugi. Posjetite www.zakladamateokovacic.com i donirajte kako bismo zajedno pomogli onima kojima je to najpotrebnije. Hvala Vam", dodala je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Mnogi su njoj i suprugu Mateu čestitali. "Svaka čast", "Bravo", "Ponosna sam na vas", "Dobro odrađeno", komentirali su. 

Inače, Izabel i Mateo su prošlog mjeseca dobili sinčića kojem su dali ime Ivan. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Prije 30 godina zapamtili smo ih kao mokre bandite: Pogledajte kako danas izgledaju Marv i Harry iz kultnog božićnog filma

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene