guza u prvom planu

Ljepotica u tangicama pokazala rezultate sunčanja dok njezin dragi pati udaljen stotine kilometara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izabel Goulart je zaručena za nogometaša Kevina Trappa, koji je u Frankfurtu u izolaciji dok je ona u Parizu.

Brazilska manekenka Izabel Goulart (35) u izolaciji radi na svom tenu, a prema fotografiji na Instagramu čini se da joj dobro ide. 

Pogledaj i ovo Izabel Goulart To ne nosi bilo tko Svi su gledali u haljinu umirovljene ljepotice, neobični prorezi s prednje strane pali su u drugi plan kada se okrenula!

Izabel je počastila obožavatelje prizorom svoje stražnjice u tangama. "Tajni vrt", napisala je pokraj fotografije za koju je otkrila da je snimljena u Parizu. 

Prvi se oglasio njezin zaručnik, nogometaš Kevin Trapp (29), koji, kako se čini, nije sa svojom dragom, nego u Njemačkoj, gdje je vratar za klub Eintracht Frankfurt. Ostavio je brazilskoj ljepotici emotikone vatre i zaljubljenog smajlića. 

Muškarci su komentirali kako ne znaju čime je Kevin zaslužio Izabel, ali da je najsretniji čovjek na svijetu. "Kako je moguće da ti tako izgledaš?", "Ljepotice", "Savršena si", pisali su manekenki. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Secret garden 🌿

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Izabel i Kevin zaručili su se u ljeto 2018. nakon tri godine veze. Manekenka je sretnu vijest objavila na Instagramu. "Uskoro ću biti gospođa Trapp. Kad sretneš onog tko promijeni tvoj život u svakom smislu, onda znaš da je onaj pravi", napisala je. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene