na intenzivnoj je

Rajku Dujmiću stanje se nije promijenilo, liječnici se i dalje bore za njegov život: "Pruža mu se kontinuirana skrb"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Stanje pacijenta je nepromijenjeno te je i dalje životno ugrožen", izvijestili su u petak iz riječkog KBC-a.

Skladatelj Rajko Dujmić (65) nastradao je u prometnoj nesreći u Ravnoj Gori i bori se za život, a iz riječkog KBC-a su u petak izvijestili kako mu se stanje još nije promijenilo.

Pogledaj i ovo Rajko Dujmić - 1 tužna obljetnica Prošlo je godinu dana bez glazbenog genija Rajka Dujmića, preminuo je samo tri dana prije rođendana koje nije volio slaviti zbog bolnih sjećanja

"Stanje pacijenta je nepromijenjeno te je i dalje životno ugrožen. U Jedinici intenzivnog liječenja na Sušaku pruža mu se kontinuirana skrb uz sve neophodne mjere liječenja", istaknuli su. Dujmić je u srijedu u popodnevnim satima sletio s ceste u Ravnoj Gori i ispao iz automobila te zadobio teške ozljede glave.

Njegova supruga Snježana Dujmić na Facebooku je zamolila sve da se mole za njega. "Molim vas, molite da se probudi iz kome", napisala je Snježana koja prolazi teške trenutke.

O suradnji s Dujmićem osvrnula su se i brojna poznata imena s domaće scene. "Nismo ni uvijek ni tako često bili u kontaktu, ali bili smo povezani. Nemam snage ni Snježanu nazvati. Nadam se da nebeske kočije ovaj put neće doći po njega, da će mu dati još malo vremena", ispričala je Emilija Kokić kroz suze za 24sata.

O svemu se oglasio i Vladimir Kočiš Zec koji je bio dio Novih Fosila. "Zaista mi je jako žao. Ovo je još jedna crna točka u nizu stvari koje su mu se dogodile u posljednje vrijeme. Iskreno se nadam se da će se oporaviti i da će pred njim ubuduće biti neki ljepši trenuci", rekao je za 24sata.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene