nesretan slučaj

Domaća glumica ozlijeđena tijekom predstave: Nakon nezgode javila se iz splitske bolnice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Maras Harmander stradala je u petak kada je na nju pao dio scenografije koji je srušio vjetar.

U ponedjeljak su se oglasili iz Kazališta Moruzgva da je tijekom predstave ozlijeđena glumica Ana Maras Harmander (39). 

Pogledaj i ovo Predstava Ništa im neće bit’ - 3 Ništa im neće bit’ Ecija Ojdanić i Frano Mašković otkrivaju tajnu uspješnog braka i odgovaraju na pitanje - Što se događa među ljudima nakon godina tišine?

"Uz veliko žaljenje obavještavamo Vas da se na izvedbi predstave Cabaret 'Preko veze' u petak dogodio nesretan slučaj u kojem je nalet vjetra srušio scenografiju na glumicu Anu Maras Harmander. Srećom je došlo samo do lakše ozljede i ovim putem želimo Ani brz oporavak. Na ostatku turneje Anu će zamijeniti Mirela Videk Hranjec. Zahvalni smo što u ovoj teškoj situaciji nije došlo do gorih ishoda i što unatoč tome možemo nastaviti s turnejom zahvaljujući našem kolektivu", istaknuli su na Instagramu uz fotografiju Harmander s pozornice. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uz veliko žaljenje obavještavamo Vas da se na izvedbi predstave Cabaret “Preko veze” u petak dogodio nesretan slučaj u kojem je nalet vjetra srušio scenografiju na glumicu Anu Maras Harmander. Srećom je došlo samo do lakše ozljede i ovim putem želimo Ani brz oporavak. Na ostatku turneje Anu će zamijeniti Mirela Videk Hranjec. Zahvalni smo što u ovoj teškoj situaciji nije došlo do gorih ishoda i što unatoč tome možemo nastaviti s turnejom zahvaljujući našem kolektivu. #kazalistemoruzgva #cabaretprekoveze #prekoveze

A post shared by Kazalište Moruzgva (@kazaliste.moruzgva) on

Inače, i glumica se javila u ponedjeljak nakon nezgode na sceni. "Mentalne slike naspram stvarnosti u mračnoj sobi", napisala je Maras Harmander na Instagramu označivši da je u bolnici Firule u Splitu. Usto je istaknula da je život lijep, da je zahvalna te da treba iskoristiti dan. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mental pictures vs. reality in a dark room... #lifeisbeautiful #carpediem #thankful

A post shared by Ana Maras Harmander (@anamarasharmander) on

Pratitelji su glumici poželjeli brz oporavak. "Čula sam sve, nadam se da ste dobro. Drž'te se!", komentirali su. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišerić Celebrity Opet se skinula u seksi badić s dubokim izrezom, pa dobila neprimjerene kritike na svoj račun

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene