Ne propustite!

Mia Kovačić javljat će o uzavreloj atmosferi iz backstagea Supertalenta na YouTube kanalu Nove TV

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ove nedjelje počinju polufinalne emisije showa "Supertalent", a novost je i emisija na YouTube kanalu Nove TV "Backstage s Miom".

Od ove nedjelje na programu Nove TV počinju emisije uživo popularnog showa Supertalent.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Nakon što je žiri odabrao TOP 40 natjecatelja, odabrani kandidati borit će se za glavnu nagradu od 200 tisuća kuna te laskavu titulu pobjednika sedme sezone Supertalenta.

Ove godine Nova TV je za sve vjerne gledatelje pripremila jednu zanimljivu i zabavnu novost.

Naime, osim što će oni moći uživati u uzbudljivim nastupima natjecatelja na ekranu, dašak atmosfere i zbivanja iz backstagea donijet će Mia Kovačić u emisiji na YouTube kanalu Nove TV – "Backstage s Miom". Zbivanja iza kamera za vrijeme snimanja emisija oduvijek su zanimala publiku, a ova emisija na YouTubeu donosi upravo to – uvid u procese iza kamera, kao i komunikaciju korisnika u stvarnom vremenu sa svojim omiljenim natjecateljima, voditeljima ili članovima žirija.

"Emisija 'Backstage s Miom' na YouTubeu gledateljima će donositi ekskluzivan sadržaj koji nikada prije nisu imali priliku vidjeti, a oduvijek ih je zanimalo što se to sve događa iza kamera.

Emisija će svoju premijeru imati upravo ove nedjelje prije i za vrijeme prve emisije Supertalenta uživo, a osim što će iz prve ruke moći vidjeti kako se natjecatelji, žiri i voditelji pripremaju za emisiju, kakve su reakcije nakon nastupa, imat će i priliku s njima u stvarnom vremenu i komunicirati. Ja ću, dakle, biti produžena ruka publike, njihov špijun u svijetu backstagea te glasnik o svemu što ih zanima", izjavila je simpatična Mia Kovačić, jedno od zaštitnih lica Nove TV.

Sedma sezona Supertalenta donosi još neke novitete, a odnosi se na izbor finalista. Naime, u svakoj polufinalnoj emisiji dva najbolje plasirana kandidata idu direktno u finale, dok trećeg bira žiri, neovisno o plasmanu kojega je osvojio. Svakog je tjedna jedan član žira predsjedavajući i priopćava zajedničku odluku žirija o odabranom kandidatu koji ide dalje. Sveukupno 12 natjecatelja borit će se u finalu za pobjedu.

Već ove nedjelje dobit ćemo prva tri finalista, a za prolaz u finale borit će se pjevači Stella Scholaja, koja će nastupiti s vlastitom pjesmom, Damiano Roi s opernom arijom te zlatne dame Dream team Babe, koje je u polufinale stiskom zlatnog gumba lansirao Davor Bilman. Vidjet ćemo mladu pijanisticu Nuo Cheng, kralja zabave Buki Skandal, kao i mlade glazbenike iz Benda glazbene škole Bonar.

Do finala će pokušati otplesati plesna skupina Universe dance, dvojac breakdancera Kiki i Kiki te talijanski baletan Filippo Jorio. Sa svojim talentom balansiranja ponovno ćemo vidjeti Hayforda Okinea, a koji će se od njih najviše svidjeti publici te postati prvi finalisti, ne propustite doznati u prvoj emisiji uživo ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) Ben Affleck (Foto: Profimedia) +0 Shauna Sexton (Foto: Instagram) Celebrity Novoj djevojci slavnog glumca procvjetala usnula karijera otkad je s njim, a sad je pokazala i top-formu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene