zajedničko vrijeme

Kostelić podijelio preslatki trenutak s 10-mjesečnom kćerkicom koji ga je jako nasmijao: "Počnite rano"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivica Kostelić pokazao je kako usklađuje svoje vježbanje i trenutke s djecom.

Naš proslavljeni skijaš Ivica Kostelić (41) na društvenim mrežama često otkriva kako izgledaju njegovi treninzi i vrijeme u prirodi, ali i kako provodi vrijeme sa svojom obitelji. 

Pogledaj i ovo Ivica i Janica Kostelić Stiže prinova Ivica Kostelić progovorio o drugoj trudnoći sestre Janice: "Svatko treba na svoj način odgajati svoju djecu"

"Počnite rano", napisao je Ivica na Instagram storyju uz fotografiju jedne od svojih 10-mjesečnih kćeri blizanki. Na slici se vidi kako malena hvata rukama šipku s utezima koja se nalazi dječjoj podlozi za pod. 

Kostelić je otkrio i da ga je taj prizor jako nasmijao stavivši emotikone kojima idu suze od smijeha. 

Inače, Kostelić je u prosincu prošle godine objavio fotografiju sa Sljemena na kojoj na snijegu pozira s kćeri Katom koja je sjedila u nosiljki na njegovim prsima. 

"Odobrili Kata i tata", napisao je u opisu i raznježio pratitelje koji su ga obasuli lajkovima i srcima u komentarima.

Ivica i njegova supruga Elin (35) u ožujku prošle godine dobili su blizanke koje su nazvali Kata i Jana, a zajedno imaju i sinove Ivana (5) i Leona (3). Kostelići su u braku od 2014. godine, a oduvijek su pričali da žele veliku obitelj, što im se ove godine i ostvarilo.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Celebrity Jennifer Aniston slovi za prirodnu ljepoticu, no mala promjena u njezinu izgledu mnoge je začudila

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Celebrity Tatjana Jurić otkrila da slavi rođendan, a zbog fotografije koju je podijelila potaknula je lavinu reakcija!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene