uvijek predivna!

Vatrena uraganka izazvala pomutnju na društvenim mrežama zbog prozirnog badića, na njezine bujne atribute nitko nije ostao ravnodušan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Nikolić iz grupe Hurricane nerijetko izazove pomutnju na društvenim mrežama svojim seksi izdanjima, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta.

Pjevačica Ivana Nikolić, poznata i kao članica srpske grupe Hurricane, na Instagramu redovito objavljuje atraktivne fotografije, a najnovijim fotkama prisjetila se putovanja na Karibe te je fanove bacila u trans.

Pogledaj i ovo Ivana Nikolić - 3 neobičan izbor Seksi Srpkinja u mini topiću koji se stopio s njezinom kožom družila se s našim poznatim dvojcem u hit-emisiji kod susjeda!

Objavila je fotku na kojoj pozira u minijaturnom prozirnom badiću sa svjetlucavim elementima te zanimljivom nakitu, a njezini pratitelji zbog ovog izdanja nisu mogli doći sebi.

"Nevjerojatna si", "Moja ljepotica", "Alo djevojko", "Goriš", "Ti umjesto da stariš proljepšavaš se", "Bomba si", "Najljepša", samo su neki od desetaka komentara ispod njezine seksi fotke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Nikolic (@ivana_boom_nikolic)

Podsjetimo, Ivana je s kolegicama iz grupe prošle godine predstavljala Srbiju na Eurosongu, a nedavno se počelo šuškati da je grupa pred raspadom.

Do šuškanja o raspadu uraganki došlo je nakon što je Ksenija Knežević sa svojeg Instagrama obrisala sve fotografije s kolegicama iz grupe, Sanjom Vućić i Ivanom Nikolić, a onda je odlučila ukloniti i preostale objave s društvene mreže. No navodni sukob među djevojkama ubrzo je demantiran i oglasio se i njihov PR tim.

"Sve je u redu, naravno. Fotografije je obrisala iz nekog svojeg privatnog razloga, a uz sve što je vezano za njezin privatni život ne dajemo izjave", poručio je PR tim pjevačice za portal IDJTV.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Rahimovski (Foto: Dnevnik.hr) Kristijan Rahimovski (Foto: Dnevnik.hr) +0 Kristijan Rahimovski (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Kiki Rahimovski dirljivom privatnom snimkom s pokojnim Akijem rasplakao mnoge: "Tata i ja, samo ljubav i ništa više"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene