Pokazala svoje čari

Najpoznatija hrvatska navijačica osvaja Los Angeles golišavim izdanjima, a u prvom planu je adut kojim se ne hvali tako često!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Knoll na Instagramu se javila iz Los Angelesa, gdje uživa u toplom vremenu i niže golišava izdanja, a pratitelji svaku novu objavu iščekuju s nestrpljenjem.

Ivana Knoll domaćoj javnosti postala je poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada je stekla nadimak najseksi navijačice naših Vatrenih, a otada se prati svaki njezin potez.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Nije im ostala dužna! Knoll odgovorila hejterima na burne reakcije poslije objave o kupovini stana u Miamiju: ''Ljudi moji, da sam to koristila...''

Na Instagramu danas broji više od pola milijuna pratitelja, a najčešće dijeli svoje fotke s putovanja u egzotične krajeve, gdje u mini badićima pokazuje sve svoje čari.

Tako se sada na društvenoj mreži javlja iz Los Angelesa, gdje uživa u ljetnim temperaturama i niže golišava izdanja, a posebnu pažnju privukla je fotkom na kojoj se u prvom planu našao njezin raskošni dekolte.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Bombice predivna si", "Kraljica", "Ljepotica", "Savršena si", "Izazovna i seksi", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila, a fotka je skupila i na desetke tisuća lajkova i čini se da pratitelji svaku njezinu novu objavu čekaju s nestrpljenjem.

Ivana se inače na Instagramu obožava hvaliti svojom bujnom pozadinom, koja joj je postala zaštitni znak, no sada je sve podsjetila da joj to nije jedini adut.

Knoll je i vlasnica vlastite linije kupaćih kostima, a posebno su popularni modeli s uzorkom hrvatske šahovnice, koje ona najbolje reklamira.

Još njezinih slika iz Los Angelesa, ali i drugih krajeva svijeta, pogledajte u našoj galeriji.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna Vanna i Boytronic Vanna i Boytronic Vanna - 1 +9 Vanna - 2 Celebrity Vanna pokazala prelijepu kćer, koja slavi 21. rođendan, Jana je od mame naslijedila sve najbolje!

   

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene