"dvostruka opasnost"

Naša najpoznatija navijačica pozirala u vrućem zagrljaju zgodne prijateljice, jasno je u što svi gledaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Knoll na Instagramu je objavila fotografiju s Tajlanda na kojoj pozira u zagrljaju prijateljice, a u prvom planu našle su se njihove bujne pozadine u sićušnim tangama.

Najpoznatija hrvatska navijačica, 26-godišnja Ivana Knoll, trenutna uživa u Tajlandu odakle se neprestano javlja na svojem Instagramu, a sada je otkrila i tko joj pravi društvo na odmoru.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll krenulo je! O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Ivana je objavila fotografiju na kojoj pozira u plićaku u zagrljaju prijateljice, zagrebačke influencerice Sare Lizatović, a u prvom planu su njihove bujne pozadine s otiscima dlanova, koje su istaknule u sićušnim tangama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Brutalice moje", komentirala je Ecija Ivušić koja je trenutno također u Tajlandu, a njoj društvo pravi Nives Celzijus.

"Predivne ste", "Dvostruka opasnost", "Bombe", "Kraljice", "Mamma mia", "Savršene", još su neki od brojnih komplimenata koje su djevojke dobile ispod fotke.

Ivana je svakom svojom objavom s odmora izazvala slične reakcije, a prija Tajlanda bila je na Sejšelima odakle je objavila fotku na kojoj ne nosi donji dio kupaćeg kostima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene