Neviđen uspjeh

Dovoljno za postati Miss? Sjajna Ivana pomela konkurenciju u čak 2 kategorije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Grgurević osvojila je dva prednatjecanja Miss Hrvatske, kategoriju Intervju i kategoriju Talent.

Vukovarka Ivana Grgurević osvojila je dva prednatjecanja Miss Hrvatske, kategoriju Intervju i kategoriju Talent. Direkcija Miss Hrvatske po prvu put se susrela s ovakvim problemom, ali direktorica Direkcije Miss Hrvatske, Maja Vračarić izjavila je kako je ovo dokaz da Direkcija radi svoj posao transparentno i pošteno te se u ovoj situaciji otvara put jednoj od djevojaka na finalnoj večeri Miss Hrvatske 2017.

Pogledaj i ovo Lucija Begić Spremna je Lucija putuje u Indiju, gdje će predstavljati Hrvatsku na 71. izboru za Miss svijeta!

Neke su kandidatkinje pokazale zavidne vještine snalaženja ispred TV kamera pa su na pitanje novinara i TV voditelja Davora Garića, mentora u kategoriji Intervju, snašle kao ribe u vodi. Ivana je oduševila sa svojim britkim jezikom, snalažljivošću , šarmantnim i zabavnim odgovorima bez upotrebe floskula i bez unaprijed pripremljenih faza s kojima vrlo često barataju oni koji nisu sasvim iskreni kada znaju da ih gleda mnogobrojno TV gledateljstvo.

Što se tiče druge kategorije, Talent, Vukovarka je oduševila plesnim nastupom s gorućim štapom. Marina Mihelčić, plesni pedagog Plesnog studia Marine Mihelčić te glavni koreograf i mentor na Miss Hrvatske izjavila je kako je Ivana imala atraktivan nastup, iako se dvoumila između dvije natjecateljice po bodovima. Upravo radi te atraktivnosti i samouvjerenosti, Ivana će nastupati na finalu Miss Hrvatske.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene