PRAVI TATA

ŽENA MORA ODMORITI Noćna dežurstva lidera Živog zida

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lider Živog zida Ivan Vilibor Sinčić i zaručnica Vladimira Palfi otkrili su detalje obiteljskog života.

Nije prošlo ni puna dva mjeseca od kada je na svijet došao maleni Ksaver. Rodio se samo s 1600 grama, ali ponosni roditelji Vladmira Palfi i Ivan Vilibor Sinčić otkrivaju kako maleni lijepo napreduje iako je rođen dva mjeseca prije termina.

Pogledaj i ovo showbuzz Iskreno o svemu Otvorio dušu i progovorio: "Nismo skrivali, mi samo nismo o tome pričali..."

Ime za svog malog nasljednika odabrao je čelnik Živog zida. 'Ime Ksaver izabrao sam ja, a ono na baskijskom jeziku znači novi dom. Htio bih da naš sin svoje ime nosi ponosno, da odraste u poštenu i dobru osobu, da se ničega u životu ne boji i da uvijek ostane borac kakav se pokazao u prvim danima života', priznao je Vilibor koji sa zaručnicom podjednako brine o svom sinu.

'Noćna dežurstva su uglavnom moja jer želim da se Vladimira odmori između hranjenja, s obzirom na to da Ksaver jede svaka dva i pol sata. Osim toga, uvijek kad smo u šetnji kolicam guram ja jer su preteška, a Vladimira je osjetljiva nakon poroda i ne želim da se napreže', rekao je brižni tata.

Lider Živog zida još uvijek nije stao pred oltar s 34- godišnjom inženjerkom građevine koja je ujedno i aktivistica Živog zida. No, nakon trogodišnjih zaruka sve će se vrlo brzo promijeniti. Vjenčanje će se održati potkraj ljeta, a održat će je u krugu najbližih. Želja im je da svadba bude mala i skromna, ali na tajnoj lokaciji, prenosi Gloria.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene