Uživa i dalje

IVAN RAKITIĆ SE OGLASIO: 'Nitko nam ne može uzeti naš osmijeh'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon skandala, Ivan Rakitić nastavlja uživati u odmoru sa svojom obitelji!

Ivan Rakitić oglasio se nakon skandala kojeg je doživio na Ugljanu. Na društvenim mrežama podijelio je fotografiju sa svojom obitelji, poslavši kratku poruku svim svojim obožavateljima! 'Uživamo u obiteljskom odmoru. Nitko nam ne može uzeti naš osmijeh', poručio je kratko simpatični nogometaš.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Ovog puta, doduše, nije dao do znanja gdje se on i njegove cure nalaze, ali možda i bolje tako. Obožavatelji su oduševljeno komentirali fotografiju, sretni što je njihov omiljeni nogometaš i dalje nasmijan. Da podsjetimo, kamenovana je vila u kojoj je Rakitić boravio s obitelji. Sramota nakon cijelog događaja je velika, tim veća jer se Rakitiću na odmoru trebao pridružiti i Leo Messi.

 

Uzivamo u obiteljskom odmoru. Nitko nam nemoze uzet nas osmijeh Disfrutando en familia de las vacaciones. Nadie nos va a poder quitar nuestra sonrisa #lafamiliaunidajamásserávencida @raquel_mauri Enjoying the holidays with my family. No one will be able to remove our smile

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene