preslatki su

Rakitić objavio romantičnu fotografiju sa suprugom Raquel, piše o ljubavi i obitelji, ali njezin dekolte je u prvom planu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Rakitić i Raquel Mauri, koji su u travnju proslavili sedmu godišnjicu braka, imaju dvije kćeri.

Ivan Rakitić (32) često u svojim objavama ističe koliko je sretan u braku sa suprugom Raquel Mauri (30). 

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

"Ljubav. Volim te", napisao je Rakitić pokraj fotografije na kojoj drži Raquel u naručju i oboje su nasmiješeni. Supružnici su se uskladili, pa je nogometaš pozirao u bijeloj košulji, a ona u topiću koji je isticao njezine grudi. 

Tako je uz ljubavnu posvetu u prvi plan došao Raquelin bujni dekolte. "Ljubav je u zraku", "Predivni", "Vi ste tako divan par", "Woow", komentirali su Ivanovi pratitelji njegovu objavu na Instagramu. Brzo je sakupila više od 160.000 lajkova. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍 LOVE 💙 @raquel_mauri #love #teamo #raquelmauri #lafamiliaunidajamásserávencida #ivanrakitic

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Inače, Ivan i Raquel vjenčali su se 2013. te imaju kćeri Altheu (6) i Adaru (4). U lipnju 2016. odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić (Foto: Instagram) +0 Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Celebrity Pratitelje Andreja Kramarića oduševila njegova zgodna djevojka Mia, a oboje se mogu pohvaliti istreniranim tijelima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene