golupčići

Ne skrivaju koliko su zaljubljeni: Naš nogometaš i lijepa supruga u strastvenom se poljupcu bacili u bazen

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Rakitić i Raquel Mauri prije nekoliko su dana proslavili devetu godišnjicu braka, a par na društvenim mrežama ne skriva koliko su zaljubljeni.

Naš nogometni reprezentativac Ivan Rakitić i Raquel Mauri prije nekoliko su dana proslavili devetu godišnjicu ljubavi, a na društvenim mrežama rado otkrivaju koliko su zaljubljeni.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Lijepa Raquel podijelila je fotografije na kojima se par strastveno ljubi dok padaju u bazen, a nije trebalo dugo da pokupe brojne komplimente svojih oduševljenih fanova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌊 💦 ✨👩‍❤️‍💋‍👨✨ #chapuzón @ivanrakitic 😂

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Raquel i Ivan su se upoznali 2011. godine u Sevilli kada je naš nogometaš potpisao ugovor za istoimeni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometnom asu.

Par se vjenčao 2013. godine, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali. Roditelji su dvije kćeri Althee i Adare.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene