Jedinstvena poruka

Ivan Rakitić objavio fotku s lijepom Raquel i poslao emotivnu novogodišnju čestitku, za Hrvate ima posebne riječi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Rakitić je na svom Instagramu svima čestitao novu 2021. godinu i uputio lijepe riječi podrške i nade.

Naš nogometni reprezentativac Ivan Rakitić na svom je Instagramu objavio fotografiju sa svojom lijepom suprugom Raquel Mauri i svima poželio sve najbolje u novoj godini.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 11 pazili na svaki detalj Pogledajte kako su se Rakitić i njegova Raquel sredili za dodjelu prestižnih nagrada, bili su posebni gosti među najvećim zvijezdama!

"Iako nam je ova godina oduzela zagrljaje, poljupce, putovanja i mnoge druge stvari, naučila nas je da više cijenimo ono što imamo i ostanemo pri tome. Podignite čaše, nazdravite! Jer ova nova godina koja počinje još je jedna jedinstvena prilika za slavljenje života. Sretna Nova godina od obitelji Rakitić Mauri. Ovom prilikom, velika podrška Hrvatskoj! Zajedno smo jači, iznad svih Hrvatska!", napisao je Ivan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

"Lijepe riječi, puno poljubaca tvojoj obitelji", "Sretna nova godina Ivane tebi i obitelji", "Želim vam sretnu i uspješnu novu 2021. godinu. Nadamo se da će biti bolja i sretnija od ove! Veliki pozdrav iz Hrvatske za cijelu obitelj, hvala vam što ste uvijek uz nas", "Sretna Nova godina", "Divne riječi! Predivni ste. Hvala za podršku za našu Hrvatsku. Nadam se da će vam nova 2021. godina donijeti sve što vam je ova uskratila. Želim vam puno zdravlja, sreće, uspjeha i ljubavi u novoj godini", "Iznad svih Hrvatska, hvala Raketo", dio je poruka koje je dobio od obožavatelja.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Cheatcodes (Foto: Instagram) Celebrity I strane zvijezde stale uz Petrinju i Hrvatsku, popularni američki bend poručuje: "Sada je red na nama da pomognemo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene