uskladili i odjeću

Pogledajte božićnu bajku Rakitićevih: Mnoge raznježio prizor zagrljene obitelji kraj drvca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivan Rakitić pozirao je pokraj drvca sa suprugom Raquel Mauri i kćerima Altheom i Adarom.

Ivan Rakitić je podijelio božićnu fotografiju i oduševio pratitelje svojom obiteljskom idilom. 

Pogledaj i ovo Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 11 pazili na svaki detalj Pogledajte kako su se Rakitić i njegova Raquel sredili za dodjelu prestižnih nagrada, bili su posebni gosti među najvećim zvijezdama!

"Obitelj Rakitić-Mauri želi vam sretan Božić", napisao je nogometaš pokraj slike na kojoj kraj božićnog drvca pozira sa suprugom Raquel Mauri njihovim kćerima Altheom (7) i Adarom (4).

Cijela obitelj se uskladila tako da su svi bili u bijeloj odjeći te su djevojčice imale jednake haljine s ukrasom soba. Istu fotografiju je podijelila i Raquel na svom Instagramu, a Ivanovi pratitelji su komentirali kako su divna obitelj, iako je nekima zasmetalo što njihove kćeri imaju malo šminke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

"Predivna fotografija", "Moja omiljena obitelj", "Divna blagdanska fotografija. Predivni ste. Sretan Vam Božić", napisali su. 

Inače, Rakitić je nedavno romantičnom objavom čestitao 31. rođendan svojoj supruzi. "Sretan rođendan moja ljubav! Znaš da si mi najvažnija osoba u životu, želim ti sve najbolje. Ponosan sam što s tobom slavim ovaj poseban dan. Volim te puno" napisao je romantični nogometaš u opisu fotografije na kojoj s Raquel pozira okružen balonima u obliku srca dok su na stolu ispred njih stajali buketi koje joj je kupio za rođendan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene