ŠTO ZNAMO O HEROJU DANA?

LJUBAV IZ ŠKOLSKIH KLUPA Perišić svoju Josipu voli od dječjih dana!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Omišanin Ivan Perišić oduševio je Hrvatsku na jučerašnjoj utakmici sa Španjolskom. Sa tribina veliku podršku davali su mu sin i supruga!

Heroj dana zasigurno je jedinstveni Ivan Perišić. Zabivši gol na sinoćnjoj utakmici sa Španjolskom na Europskom nogometnom prvenstvu, Perišić je postavio konačni rezultat i tako doveo Hrvatsku do maestralne pobjede. I dok mu je cijela Hrvatska, ali i Europa, 'skidala kapu', Ivan je vrlo brzo proslavu nastavio u društvu svog sina Leonarda. U Francuskoj su, naime, Ivanova supruga i sin, gdje navijaju za Perišića. Privatni život sjajnog nogometaša miran je i stabilan te sretan.

Pogledaj i ovo Josipa Perišić obiteljski odmor Dok kruže glasine o povratku Perišića u Hajduk, njegova Josipa objavljuje simpatične fotke iz Splita!

Poslušajte i novi hit Luke Bulića posvećen pobjedi Hrvattske.

Naime, simpatični 27-godišnjak svoju je suprugu Josipu upoznao još u srednjoj školi, gdje su čak zajedno sjedili u klupi. Iako praktički dječja, ljubav je potrajala, pa su je okrunili brakom, u kojem su 2012. dobili sina Leonarda, a potom i kćerkicu Manuelu. Ova četveročlana obitelj trenutno živi u Italiji, budući da Perišić igra za Inter Milan.

Pogledajte i kako su navijale ljepotice s tribina.

U ovim važnim danima, njegova mala obitelj zdušno ga podržava. U pauzi od navijanja, Josipa je oduševila svoje obožavatelje na Instagramu. Naime, umjesto kvalitetnog pariškog shopinga, žena je odlučila svog Leonarda povesti u Dinsneyland, gdje su se oboje vratili u djetinjstvo. A potom su gledali izvanrednog Ivana na terenu.

 

.. #Firenze ..

A photo posted by @ivanperisic444 on

 

 

Parc de la tête D'or

A photo posted by @joop8 on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene