blista!

Iva Šarić dugo je skrivala vezu s nogometašem, a sada je u pripijenoj haljini ponosno pokazala trudnički trbuščić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Šarić pozirala je u pripijenoj crnoj haljini koja je jasno ocrtala njezin trudnički trbuščić. Manekenka će s nogometašem Dinama Brunom Petkovićem dobiti sina.

Manekenka Iva Šarić (32) na Instagramu je prije nekoliko dana prvi put spomenula svog dečka, nogometaša Dinama Bruna Petkovića (26) s kojim čeka dijete, a sada se pojavila i nova fotografija na kojoj lijepa Iva ponosno ističe svoj trudnički trbuščić.

Pogledaj i ovo Bruno Petković i Iva Šarić Imali dvostruko slavlje Vjenčali se Bruno Petković i Iva Šarić! Nogometaš je lijepu voditeljicu odveo pred oltar na poseban datum

"Najljepša", "Uvijek prelijepa", samo su neki od komentara pratitelja na njezinu fotku, a mnogi su ostavili u komentarima i emotikone srca. Iva na fotografiji pozira u pripijenoj crnoj haljini koja jasno ocrtava njezin trudnički trbuh.

Vijest da je trudna sa šest godina mlađim nogometašem pojavila se krajem siječnja, a par čeka dječaka koji bi na svijet trebao stići ovog ljeta. Story.hr tada je prenio je da je Iva u petom mjesecu trudnoće, a tu im je vijest potvrdio izvor blizak paru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADhair VIP Studio (@antoniohair)

Iva i Bruno svoju su vezu prvo tajili i prvi put su zajedno viđeni prošle godine u jednom zagrebačkom restoranu. Prve trudničke fotografije lijepe manekenke osvanule na Instagramu Ive Jerković, nakon proslave njezina rođendana.

Iva iza sebe ima jedan propali brak s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom, koji danas radi kao nogometni trener. Vjenčali su se 2012. godine, a prema pisanju domaćih medija razveli su se 2017., što su potvrdili tek godinu kasnije. Bivši supružnici imaju sinove 7-godišnjeg sina Carlosa i 5-godišnjeg Leona.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Getty Images) - 6 Celebrity Svijet je zaludjela seksi scenama u vrućem spotu, a ovako izgleda kad ne očekuje kamere u svojoj blizini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene