Opa!

Iva Šarić pokazala kako izgleda samo mjesec dana od rođenja sina kojeg je dobila s Brunom Petkovićem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Šarić je u svojim Storyjima na Instagramu objavila video u kojem nosi pripijenu crnu kombinaciju koja je istaknula njezin uski struk i bujni dekolte.

Manekenka Iva Šarić (32) prije mjesec dana rodila je svojeg trećeg sina kojega je dobila s nogometašem Brunom Petkovićem (26), a sada je pokazala kako izgleda nakon poroda.

Pogledaj i ovo Iva Šarić - 2 sredila se od glave do pete Lijepa zaručnica našeg nogometaša bila je u centru pažnje zbog haljine kojom je istaknula besprijekornu figuru

"Mamito je izašao iz kuće", napisala je preko videa koji je objavila u svojim Storyjima na Instagramu u kojem je u crnom pripijenom izdanju naglasila svoj nevjerojatno uzak struk, ali i bujni dekolte.

Iva je nedavno objavila i prvu fotku vezanu uz jednomjesečnog sinčića kojemu su ona i Petković dali ime Adrian.

Tajnoviti par je zadnji put zajedno u javnosti viđen ispred bolnice u kojoj je manekenka rodila, a prilikom izlaska iz rodilišta sa sinom u ruci nogometaš nije bio dobro raspoložen pa je fotoreportere počastio pokazivanjem srednjeg prsta.

Iva i Bruno isprva su svoju vezu tajili od javnosti, sve dok nisu prvi put viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem prošle godine, a ubrzo se nakon toga pojavila i vijest da čekaju prvo zajedničko dijete.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok je Iva u prošlom braku s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom dobila danas 7-godišnjeg sina Carlosa i 5-godišnjeg Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene