Iskoristila priliku!

Domaća poduzetnica pohvalila se fotkom s Harrisonom Fordom, a njezini pratitelji zamijenili ga s jednom skroz drugom osobom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Radić je na profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s holivudskim glumcem Harrisnom Fordom.

Domaća poduzetnica Iva Radić ovih dana boravi u Dubrovniku, odakle se pohvalila susretom s legendarnim holivudskim glumcem Harrisonom Fordom koji tamo ljetuje sa suprugom Calistom Flockhart, o čemu su se već raspisali i svjetski mediji.

Pogledaj i ovo Harrison Ford i Calista Flockhart - 2 Kad bi pogledi govorili Predviđali su im brzi kraj ljubavi, ali legendarni glumac 22 godine mlađu suprugu i kolegicu i dalje čvrsto drži u naručju

"Toliko sam ponosna da ovakva gospoda, umjetnici, velika svjetska imena, a opet toliko jednostavni i pristupačni ljudi posjećuju našu zemlju", napisala je 44-godišnja Iva uz fotografiju na kojoj pozira s 79-godišnjim Harrisonom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVA • RADIĆ (@iva___radic)

U komentarima su joj se javili njezini brojni prijatelji i pratitelji, mnogi su joj pozavidjeli na toj jedinstvenoj prilici poziranja sa slavnim glumcem, a neki su pomislili kako se fotografirala s ocem i nisu ga odmah prepoznali.

"Ne mogu si pomoći! Preeeeljubomoran sam", "Ne možeš u miru ni selfie snimiti, a da ti neki striček ne uleti u kadar", "Blago ti se", "Topppp", "Ja mislila tvoj tata... Ajmee super kako si ga samo uhvatila", "Predobro, jedan od najboljih ikad", "Na prvu pomislila da je tvoj tata, kad ono", "I ja sam pomislila da je tvoj tata", poručili su joj u komentarima.

Harrison i Calista posljednjih nekoliko dana uživaju u dubrovačkim ljepotama, a poziranje s obožavateljima ne predstavlja im nikakav problem. Portal dubrovnik.net prenosi i kako su supružnici dan proveli da karaki, starom dubrovačkom brodu, a Harrison je čak na kratko preuzeo kormilo, a kako je to izgledalo pogledajte ovdje.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matea Jelić, zlatna olimpijka Celebrity Njihova ljubav možda nije preživjela, ali i više je nego očito da se i dalje dobro slažu, zajedno su uživali i u Sinju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene