Izazvala čuđenje

Neprepoznatljiva Iva Majoli: Pojavila se napuhnutih obraza nakon vampirskog tretmana kojim se pohvalila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Majoli se nedavno pohvalila da je bila na tretmanu pomlađivanja krvnom plazmom.

Iva Majoli (42) pojavila se prvi put u javnosti nakon takozvanog vampirskog tretmana i privukla pažnju izgledom svog lica. 

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević Sve je raznježio Nives Ivanišević pokazala čime ju je iznenadio sinčić Oliver, na ovo je baš teško ostati imun: "Pa radit ću ih svaki dan!"

Majoli je u četvrtak skupa s Goranom Ivaniševićem predstavila u Osijeku humanitarni turnir Hrvatski Premier Tenis. Izbornica ženske teniske reprezentacije pritom je pokazala napuhnute obraze zbog kojih su joj se jedva vidjele oči. 

Inače, umirovljena tenisačica se prošlog mjeseca pohvalila da je bila na neinvazivnom takozvanom vampirskom tretmanu na kojem se pomladila vlastitom krvnom plazmom. "Obožavam ovaj tretman", istaknula je Iva i dodala kako joj je koža oštećena od igranja tenisa na suncu. Objasnila je da nakon kozmetičkog tretmana lice izgleda sjajno, elastično i pomlađeno. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obožavam ovaj tretman! Od igranja tenisa na suncu, koža mi je zapravo oštećena i kako bih je vratila na stanje prije oštećenja, Nikola ( dr. Milojević) mi je preporučio da dođem na fenomenalnu Plazmu Prgf. Izvade ti krv, stave je u posebnu centrifugu kako bi izvadili tvoju plazmu punu faktora rasta i onda je injektiraju u lice koje izgleda zdravo, sjajno, elastično, pomlađeno... Najbolji tretman. Najbolja poliklinika. Ovim tretmanom, zapravo sami sebe pomlađujete! Hvalaaaa, Nikola! @drnickmilojevic @poliklinikamilojevic #poliklinikamilojevic

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli) on

Takav kozmetički zahvat bez skalpela koriste brojne slavne osobe među kojima su Kim Kardashian i Angelina Jolie.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene