komplimenti samo pljušte

Iva Jerković spremno se skinula u bikini pa zadivila isklesanom linijom samo šest mjeseci nakon poroda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Jerković objavila je crno-bijelu fotku na kojoj pozira u bikiniju te je zadivila sve svojom savršenom linijom tek šest mjeseci poslije poroda.

Voditeljica i vlasnica kozmetičkog salona Iva Jerković na Instagramu je pokazala savršenu figuru, a spremno je pozirala u bikiniju samo šest mjeseci nakon što je rodila kćerkicu.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Dijele ime i prezime Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

Jedna od najljepših Hrvatica objavila je crno-bijelu fotku na kojoj je pozirala u bikiniju neobičnog uzorka. Obožavatelji su je zasuli komplimentima na račun izgleda, a među komentarima našao se i onaj Maje Šuput, koju je očito iznenadio njezin izgled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Challenge accepted by @severina #womensoportingwomen nominiram @darijacr @megical @melanienicolu @mkovacevic3011 @majacvjetkovic

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on

Iva je nedavno uživala sa kćerkicom Rinom u Ninu, a sudeći prema njezinoj posljednjoj fotografiji, trenutačno se odmaraju na Kornatima.

Jerković je kćer Rinu dobila s poduzetnikom Josipom Antićem u veljači ove godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković (Foto: Instagram) Celebrity Više se ne skrivaju i uživaju u ljubavi: Bruni Petkoviću srce je ukrala bivša supruga našeg poznatog nogometaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene