lijepi zajednički trenuci

Iva Jerković prvi put pokazala svoju kćerkicu Rinu Ami koju je rodila prije 10 mjeseci

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Jerković fotografirala je kćerkicu Rinu Ami kraj božićnog drvca, a pozirala je i s njom u naručju.

Bivša manekenka Iva Jerković jako je aktivna na Instagramu i često dijeli svoje fotografije, a sada je prvi put pokazala kćerkicu Rinu Ami

Pogledaj i ovo Iva Jerković Dijele ime i prezime Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

Iva, koja godinama slovi za jednu od najljepših Hrvatica, fotografirala je kćerkicu kraj božićnog drvca i potom je pozirala s njom u naručju te poželjela svima sretan Božić. Usto je na Instagram story stavila sliku kako pridržava Rinu Ami dok hoda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic)

Jerković je izgledala odlično na fotografijama na kojima je nosila blještavu bijelu haljinu. Inače, Iva je prvi put postala mama u 38. godini u veljači ove godine kada je rodial Rinu Ami. 

Otac djevojčice je poduzetnik Josip Antić, s kojim je vezu Iva godinama skrivala, a prvi je put o njoj progovorila kada se doznalo da je trudna.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Khloe Kardashian i Tristan (Foto: Instagram) Celebrity Varao je s brojnim ženama i dok je bila trudna, ali čini se da mu je oprostila jer šuška se čak da su se i zaručili

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene