Lijepa trudnica!

Prve fotografije trudne Ive Šarić koja čeka dijete s Brunom Petkovićem, zabavljala se na rođendanu bivše misice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Šarić bila je jedna od gošći na rođendanu bivše misice Barbare Ljiljak, a fotografije s proslave objavila je Iva Jerković.

Na društvenim su se mrežama pojavile prve fotografije trudne manekenke Ive Šarić, koja čeka dijete s nogometašem Dinama Brunom Petkovićem.

Pogledaj i ovo Iva Šarić i Jerko Leko Čisti luksuz Pogledajte kako izgleda stan u kojem su živjeli bivši supružnici Iva Šarić i Jerko Leko, manekenka ga sada prodaje po vrtoglavoj cijeni!

Fotografije su snimljene na proslavi rođendana bivše misice Barbare Ljiljak, a na Instagramu ih je objavila Iva Jerković. Lijepa trudnica je u toj prigodi zablistala u uskoj crnoj haljini bez rukava s visokim ovratnikom.

Vijest da čeka dijete sa šest godina mlađim Brunom pojavila se krajem siječnja, a par čeka dječaka koji bi na svijet trebao stići ovog ljeta. Story.hr prenio je da je Iva u petom mjesecu trudnoće, a tu im je vijest potvrdio izvor blizak paru.

Svoju su vezu isprva tajili, a prvi su put zajedno viđeni u svibnju prošle godine u jednom od zagrebačkih restorana.

Iza Ive je brak s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom, koji je danas nogometni trener. Vjenčali su se 2012. godine, a prema pisanju domaćih medija razveli su se 2017., što su potvrdili tek godinu kasnije. Bivši supružnici imaju sinove 7-godišnjeg sina Carlosa i 5-godišnjeg Leona.

Bruno je prije Ive bio u vezi s 21-godišnjom manekenkom Teom Slavicom, s kojom je prekinuo u listopadu 2019. godine.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 5 Kristina Penava - 4 Kristina Penava Mandarina Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 6 +0 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 4 Celebrity Kristina Mandarina zakopčala se do grla, ali i više je nego očito da ispod majice nema grudnjak

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene