Baš blista

Iva Jerković objavila fotku u bikiniju i ostavila sve u čudu: "Ova žena je ista zadnjih 15 godina, kako?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Jerković je na Instagramu objavila fotografiju u bikiniju i oduševila svoje obožavatelje koji su ju zasuli komplimentima.

Bivša manekenka Iva Jerković uživa u prvom ljetu s kćeri Rinom Ami koju je rodila prije pola godine, što se i ne bi reklo obzirom na njezina izdanja u kupaćim kostimima kojima se hvali na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Dijele ime i prezime Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

Iva je tako ponovno oduševila svoje obožavatelje fotografijom u crnom bikiniju i pokazala besprijekornu liniju, ravan trbuh ali i naglasila obline.

"Divna", "Ova žena je ista zadnjih 15 godina, pa daj otkrij tajnu nama običnim potrošačima kisika kako je to moguće", "Jedna, jedina Iva", "Više nego krasna", "Meni top i dalje", "Bok Iva, ti si po meni naljepša Hrvatica", "Zauvijek ćeš biti najbolja riba koju su Hrvati ikad imali", "Ljepši ste nego na televiziji šinjorina", "Čista desetka", "Ekstra izgled", poručili su joj obožavatelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on

Iva je rodila kćer u zagrebačkoj Petrovoj bolnici u veljači ove godine, a o trudnoći s poduzetnikom Josipom Antićem prvi je put progovorila u listopadu prošle godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tom Cruise (Foto: Screenshot) Celebrity Ušuljao se u kino s maskom i pogledao film, nitko nije shvatio da sjede u društvu velike zvijezde

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene